info@2-challenge.com

2-Challenge consultants voegen het woord bij de daad!

Een groot luik van wat we doen is bedrijven voorzien van de beste tijdelijke krachten om hun actuele facilitymanagement en maintenance noden te ledigen. Dat is natuurlijk lang niet alles.
Heb je nood aan een externe visie op één of enkele aspecten van je onderneming? Gaat het niet zozeer om een paar extra handen, maar vooral om een meer kortstondige frisse kijk op je bedrijf? Dan hebben wij de perfect consultants in huis. Met hun deskundig advies ga jij zelf aan de slag om alle uitdagingen met glans te overstijgen!

Onze meerwaarde binnen consultancy

Consultants met heldere visie én communicatie.

Wanneer je dagelijks in de weer bent in je bedrijf, geraak je al snel in een soort cruise control. Handig, maar gewenning loert om de hoek. Vanzelfsprekendheden zijn namelijk niet persé best practices. Onze consultants zijn speciaal opgeleid om ieder bedrijf door te lichten en de juiste diagnose te stellen.
Van daaruit wordt de remedie een evidentie. Ze geven je de juiste handvaten om de uitdagingen aan te pakken én te vermijden in de toekomst. Een investering in visie, doeltreffendheid en gezonde groei dus…
Ook hierbij zijn onze kenmerkende focus op kennisverbreding en onze externe blik een onmiskenbare troef. De missie is duidelijk: maximale verbetering van bedrijfsprocessen door uitbreiding en verdieping van jouw inzicht (of dat van je mensen, uiteraard).
Externe blik biedt nieuwe perspectieven
Scherpe diagnose
Direct hanteerbare handvattene

Waarom kiezen voor 2-challenge?

Jouw 2-challenge consultant = een waardevolle sparringpartner.

2-Challenge onderscheidt zich door de laagdrempelige, flexibele houding. Onze mensen in jouw bedrijf zien uitgroeien tot een vliegwiel voor groei en innovatie; daar doen we het voor.
Wij mikken op duurzame partnerschappen, niet op korte termijngewin. Dat voel je in elk aspect van onze aanpak. Ook onze consultants zijn in de eerste plaats: betrokken sparringpartners die jou en je mensen uitdagen om steeds tot het uiterste te gaan!
Bureau
Lummense kiezel 51 - Hasselt
Maatschappelijke zetel
Steenweg Borgloon 34 - 3830 Wellen
Contactgegevens
info@2-challenge.com
Socials
2 Challenge op LinkedIn 2 Challenge op Facebook 2 Challenge op Instagram