info@2-challenge.com

2-Challenge: jouw facility- en maintenance management match? Dat ligt aan onze mensen…

Facility management, maintenance management en consultancy hebben één ding gemeen: het gaat altijd over de meest essentiële structuren van jouw business. Die laat je natuurlijk niet door eender wie blootleggen en aanpassen. Naast deskundigheid is vooral ook vertrouwen hierbij onze grootste troef. Onze mensen kénnen de gevoeligheden en bezorgdheden die spelen bij onze klanten.

De juiste match voor iedere klant

2 Challenge biedt ervaren consultants

Zaakvoerders Kevin Reners en Vanessa Henderix hechten enorm veel belang aan een juiste match voor iedere klant. De impact hiervan op het resultaat en verloop van elk project valt immers niet te overschatten. Met een feilloze zakelijke intuïtie, gekoppeld aan massa’s ervaring, maken onze consultants het verschil. Dat beaamt ondertussen al een indrukwekkende stapel tevreden klanten!

Een kleine historiek

De voortgang van 2 Challenge

2007
2012
2015
2021
2007

Opstart AWR (Algemene Werken Reners)

De lokroep om zelf beslissingen te nemen werd onweerstaanbaar. Kevin Reners startte daarom deze zelfstandige activiteit in bijberoep… de kiem van nog veel meer!

o Technisch bedrijf (in bijberoep)
o Opdrachten als onderhoudstechnieker in diverse industriële bedrijven
o Herstellingen aan particuliere installaties en gebouwen
2012

Opstart Facilitech Bvba

Tijd om met volle toewijding de markt te veroveren. Met knowhow en kennis, dat spreekt, maar ook met die typische, gemoedelijke insteek die de zaakvoerders zo typeert!

o Facility management bedrijf (in hoofdberoep)
o Consultancy opdrachten als Facility-, Project- & Maintenance Management (interim management)
2015

Uitbreiding met Facility Services

Facilitech volgt de noden van de klant. Facility Services legt daarom nóg meer nadruk op technische ondersteuning.

o = Een aanvullend bedrijf dat zich toespitst op het uitvoeren van praktisch gerichte opdrachten die voortvloeien uit de theoretische insteek van Facilitech BV
o Technisch ondersteunende opdrachten voor Service Techniekers
o Technisch uitvoerende opdrachten gelinkt aan de Facilitaire theorie
2021

Overname 2-Challenge

Facilitech barstte uit z’n voegen. De overname van gevestigde waarde 2-Challenge schepte niet alleen perspectieven; het was een broodnodige stap om te komen tot een structuur en organisatie die het uitdijende klantenbestand optimaal bedient.

o Integratie van 2-Challenge in de Facilitech Groep
o Interim en Consultancy opdrachten in de technische sfeer
o Technisch ondersteunende opdrachten

2-Challenge: professionele bezieling op maat

Vanessa Henderix

Managing director
Wie ooit beweerde dat achter elke sterke man een sterke vrouw stond, had wellicht nog niet het genoegen om kennis te maken met onze mede-zaakvoerster Vanessa Henderix. Zelf omschrijft ze haar krachten als een combinatie van accountancy, boerenverstand en mensenkennis. Dat klopt helemaal. Vanessa heeft de unieke gave om zich even goed tot cijfers, als tot mensen te verhouden.

Vanessa stamt af van een echte Limburgse fruitteeltfamilie. Haar streven naar perfectie is dan ook met de paplepel ingegeven. Wanneer je iets aflevert, of het nu een sappige kers, dan wel een professionele consultant betreft; moet je fier zijn op het resultaat! Zo weet je meteen wat haar drijft wanneer ze onze HR afdeling en boekhouding behartigt: onversneden Limburgse trots én gemoedelijkheid!

Kevin Reners

Managing director
Over facility en maintenance management is er weinig wat je onze Managing Director Kevin Reners nog kan bijleren. Hij begon zijn carrière door er zelf middenin te staan, onder meer in de farma- en industriële sector. Vanuit die grondige basis, groeiden zijn ervaring en kennis snel. Al gauw werd duidelijk dat die opgebouwde expertise een rol met beslissingsbevoegdheid verdiende. Een bloeiende carrière als zaakvoerder kon dus niet uitblijven.

José Prada

Facility Consultant

Jessie Franckx

Office assistant – HR & administratie
Bureau
Lummense kiezel 51 - Hasselt
Maatschappelijke zetel
Steenweg Borgloon 34 - 3830 Wellen
Contactgegevens
info@2-challenge.com
Socials
2 Challenge op LinkedIn 2 Challenge op Facebook 2 Challenge op Instagram