info@2-challenge.com

Facility management: jouw ondersteuning, onze corebusiness.

Als ondersteuning van alles wat niet rechtsreeks met jouw productie of dienstverlening te maken heeft, blijft facility management vaak een iets te vaag concept in de ondernemingsstatuten. Begrijpelijk, maar absoluut onterecht. De impact van facility management op jouw doelen en cijfers valt simpelweg niet te overschatten! Je gebouwen, mobiliteit, nutsvoorzieningen, werknemerstevredenheid en -comfort… Het belang van deze aspecten wordt dagelijks economisch-wetenschappelijk en ondubbelzinnig aangetoond.
Geen nood: bij 2-Challenge vind je moeiteloos de juiste profielen die het facility management in jouw onderneming maximaal laten renderen. Van junior tot senior en van soft tot hard facilitymanagement: onze mensen wéten wat jouw bedrijf vooruit helpt!

Onze meerwaarde binnen facility management

2-Challenge: facility management op maat.

Elke sector is anders, ieder bedrijf heeft andere prioriteiten en behoeftes. Dat hebben we bij 2-Challenge goed begrepen. Onze expertise rond facilitymanagement is een bundeling van verregaande scholing, ervaring en onderlinge kruisbestuiving tussen toppers in deze branche.
Wij gaan altijd voor een optimale service op maat van jouw bedrijf binnen een duurzaam partnerschap.
Door onze mensgerichte aanpak weten we exact wie we bij jou plaatsen. En nog belangrijker: we weten waarom deze persoon voor échte meerwaarde zorgt zodra hij/zij jouw gebouwen betreedt. Onze sleutelwoorden?
Servicegericht
Flexibel
Professioneel

Waarom kiezen voor 2-challenge?

Het 2-Challenge netwerk: vis meteen in de juiste vijver!

Niet alleen ons management is gepokt en gemazeld in het facility en maintenance gebeuren; alle profielen op onze payroll voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Ze zijn expert in hun vakdomein én beschikken over (soft) skills die écht het verschil maken. Ook diversiteit is belangrijk: iedere bedrijfscultuur is anders. Wij hebben gegarandeerd de mensen die zich moeiteloos integreren in jouw organisatie. Zo stoomt jouw bedrijf zich feilloos klaar voor de toekomst!
Bureau
Lummense kiezel 51 - Hasselt
Maatschappelijke zetel
Steenweg Borgloon 34 - 3830 Wellen
Contactgegevens
info@2-challenge.com
Socials
2 Challenge op LinkedIn 2 Challenge op Facebook 2 Challenge op Instagram