info@2-challenge.com

2-Challenge: technische ondersteuning op elk niveau.

Een bedrijf is één geheel, dat bovendien méér is dan gewoon een som van de delen. Om daar het maximum uit te halen, mag natuurlijk geen enkel radertje haperen. Lopen de transportbanden in je retail-bedrijf niet zoals het moet? Stokt de productie door een klein mankementje? Kan je werkomgeving een professionele onderhoudsman gebruiken?
Ook die hebben we voor jou. Zo zorgen we ervoor dat jouw bedrijf altijd vlekkeloos draait. Dát is uiteindelijk wat ons voldoening schenkt!

Onze meerwaarde binnen technische ondersteuning

Technische ondersteuning is allesbehalve routine.

Ze worden zeldzaam; de onderhoudstechnici die met hart en ziel aan de knoppen en vijzen draaien. Niet zo in ons bestand. Bij 2-Challenge zijn we er trots op te mogen beschikken over vakmensen die pas tevreden zijn wanneer ze echt hun steentje bijdragen tot een perfect draaiend geheel.
Die hele zoektocht naar een dergelijke witte raaf besparen we je met plezier. Je zal merken dat onze visie en selectiecriteria een enorme meerwaarde bieden voor jou als klant!
Diverse profielen op maat
Gepassioneerd door techniek
Grote meerwaarde

Waarom kiezen voor 2-challenge?

2-Challenge: top down én bottom up.

2-Challenge streeft ernaar om altijd de juiste man/vrouw op de juiste plaats te zetten. Of het nu gaat over de meest ‘hoge’ management positie, dan wel een post in de uitvoerende regionen van jouw bedrijf: het plaatje moet kloppen.
Over de smetteloze technische en theoretische bagage hebben we al veel verteld. Wat bij ons ook het verschil maakt is de menselijke, persoonlijke benadering. Droge cijfertjes zijn aan ons niet besteed; hier geen onderscheid op basis van posities. Iedereen is een essentieel onderdeel van jouw en ons concept. Die menselijke aanpak garandeert een maximale betrokkenheid van onze mensen bij de groei van jouw onderneming!
Bureau
Lummense kiezel 51 - Hasselt
Maatschappelijke zetel
Steenweg Borgloon 34 - 3830 Wellen
Contactgegevens
info@2-challenge.com
Socials
2 Challenge op LinkedIn 2 Challenge op Facebook 2 Challenge op Instagram