info@2-challenge.com

2-Challenge en Facilitech facility management en consultancy: kroniek van een aangekondigd succes!

2-Challenge is een dochterbedrijf van Facilitech; het facility management bedrijf dat ontsproot aan de daadkracht van doorgewinterd consultant én enthousiasteling Kevin Reners.

De uitbreiding van

het bedrijf Facilitech

Al in 2007 startte onze zaakvoerder met zijn bedrijfje in bijberoep: Algemene Werken Reners, kortweg AWR. Van daaruit ging het snel! De workload groeide, net als het (tevreden) klantenbestand, waardoor er al gauw nood was aan de voltijdse toewijding van een échte onderneming. Facilitech zag het licht. Na enkele jaren bleek ook dat Kevin dit explosieve succes niet alleen kon bolwerken. Zijn partner, Vanessa Henderix, gooide haar accountancy- en people skills in de strijd.
Zoals te verwachten viel, kwam alles hiermee nog meer in een stroomversnelling terecht. Gelukkig weten beide zaakvoerders van wanten én kennen ze de valkuilen van zichzelf voorbij te hollen. Met strategische visie en heldere doelstellingen bouwden ze hun zaken gezond verder uit. Ondertussen werken ze met zo’n kleine tien vaste medewerkers en talloze vertrouwde freelancers die allemaal het Facilitech en 2-challenge keurmerk onderschrijven: betrokken, laagdrempelig en perfectionistisch.
Bureau
Lummense kiezel 51 - Hasselt
Maatschappelijke zetel
Steenweg Borgloon 34 - 3830 Wellen
Contactgegevens
info@2-challenge.com
Socials
2 Challenge op LinkedIn 2 Challenge op Facebook 2 Challenge op Instagram